Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferenca shkencore ndërkombëtare kushtuar jetës dhe veprës së Th. Mitkos

 

Konferenca shkencore ndërkombëtare kushtuar jetës dhe veprës së Th. Mitkos në 195-vjetorin e lindjes, organizuar nga Seksioni i shkencave shoqërore dhe albanologjike në bashkëpunim me Universitetin “Fan Noli” të Korçës, më 25-26 mars 2015. Në dritën e një dokumentacioni të ri, u vështrua vepra e Mitkos në tërësinë e saj dhe u vlerësua roli i saj për rindërtimin e identitetit kombëtar të shqiptarëve.