• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
In business since 1995

Gjeofizika

Gjeofizika & Sizmiologjia Veprimtaria

Veprimtari të pritshme

ICGEE-2020

Veprimtari të realizuara

Njësia kërkimore-shkencore për gjeofizikën dhe sizmologjinë

  • Lexo: Vendim Nr. 45, datë 23.12.2019, “Për ngritjen e njësisë së Kërkim-Studimit në fushën e Gjeofizikës e Sizmiologjisë”.
  • Lexo: Fjala e Kryetarit të Akademisë së Shkencave Akademik Skënder Gjinushi në konstituimin e Njësisë kërkimore – shkencore për studimet sizmiologjike
  • Lexoni: Njësia kërkimore – shkencore e Sizmologjisë dhe Gjeoshkencës paraqet raportin për Komitetin e Rindërtimit
  • Lexoni: Njësia kërkimore – shkencore e Sizmologjisë dhe Gjeoshkencës bën gati raportin për Komitetin e Rindërtimit. Prezantimi më 26 Shkurt 2020, Ora 13:00.
  • Lexoni: Forumi rajonal i ekspertëve nga Shqipëria, Kosova, Greqia, Italia, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut “Për problemet aktuale të sizmikës dhe mbrojtjen nga tërmetet”