• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
 • +355 4 2230305
Resolving Issues

Çmime 2017

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni II, Viti 2017

 • Kliko për të lexuar rreth fituesve
 • Kliko Vendimin Nr. 5, “Për shpalljen e  fituesve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Edixioni II, 2017, datë 03 prill 2018.
 • Kliko Vendimin, për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore (2017), që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, datë 26 janar 2018.
 • Kliko për të lexuar listën e pjesëmarrësve për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.
 • Kliko Urdhër Nr.1, datë 8 janar 2018: “Për ngritjen dhe përbërjen e Jurisë së çmimeve shkencore kombëtare vjetore për vitin 2017”.
 • Kliko Vendimin Nr. 13, për shpalljen e organizimit të Çmimeve Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017, datë 1 qershor 2017.
 • Kliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.
 • Kliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017 në gjuhën angleze.
 • Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit
 • Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë
 • Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë