• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
 • +355 4 2230305
In business since 1995

In memoriam

2023

Bashkim Resuli
 • Lexo: Ndahet nga jeta Akad. Emeritus Bashkim Resuli

2021

Artan Boriçi

 

 • Lexo: Akad. Skënder Gjinushi: Me largimin nga jeta të Artan Boriçit humbëm një përfaqësues të dijes që i kishte të rrallë shokët në brezin e tij
 • Lexo: Shkencëtari i talentuar, akademik i asociuar, prof. Artan Boriçi përcillet me homazhe dhe nderime nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë
 • Lexo: Ndahet nga jeta në moshën 56-vjeçare fizikani, profesori i talentuar dhe njeriu i shkëlqyer akad. asoc. Artan Boriçi
Petraq Petro

 

 • Lexo: Kryetari i Akademisë së Shkencave, akad. Skënder Gjinushi: “Petraq Petro ishte një mendje aktive, krijuese dhe rikrijuese. Zgjedhja e tij në jetë ishte një zgjedhje sfide”
 • Lexo: Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme anëtari i Akademisë së Shkencave, akad. Petraq Petro

2020

Moikom Zeqo

 

 • Lexo: Ndahet nga jeta poeti, publicisti, studiuesi i trashëgimisë shpirtërore dhe materiale të popullit shqiptar, eruditi Moikom Zeqo
Panajot Boga

 

 • Lexo: Ndahet nga jeta profesor Panajot Boga, një prej figurave themeltare të mjekësisë shqiptare
Maks Velo

 

 • Lexo: Ndahet nga jeta Maks Velo!
Gudar Beqiraj

 

 • Lexo: Ndërroi jetë në mënyrë të papritur akademiku Gudar Beqiraj
 • Lexo: Ngushëllimet për humbjen e akademikut Gudar Beqiraj (1948-2020)
Agron Fico

 

 • Lexo: Ndërron jetë studiuesi i njohur Agron Fico, “profesori që u mësoi shqip kinezëve dhe amerikanëve”