• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
 • +355 4 2230305
Resolving Issues

Çmime 2018

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni III, Viti 2018

 • Lexoni Kalendari i Ligjëratave të të Nominuarve për Çmimet Shkencore 2018
 • Lexoni Vendim nr.6, datë 8 maj 2019 “Për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare 2018, që akordohen nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë”
 • Lexoni më shumë të nominuarve.
 • Lexoni Vendim nr.5, datë 24 prill 2019 “Për shpalljen e listës së pjesëmarrësve në konkursin për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018”
 • Lexoni Propozim Kandidature “Për çmimin e Karrierës Akademike 2018“.
 • Lexoni Ngrihet Juria e Çmimeve Shkencore 2018
 • Lexoni Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018.
 • Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit
 • Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë
 • Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë