• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
Resolving Issues

Panairi i librit

Panairi i librit

Kliko: Panairi mbarëkombëtar i botimeve akademike e shkencore Tiranë, 23-25 prill 2024, Edicioni i III

Kliko: Programi i Panairit mbarëkombëtar të botimeve akademike e shkencore 23-25 prill 2024

Kliko: Panairi mbarëkombëtar i botimeve akademike e shkencore Tiranë 2024, Edicioni i III

Kliko: Ceremonia e hapjes së edicionit të dytë të panairit mbarkombëtar të librit akademik e shkencor

Kliko: Panairi mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor Tiranë 2022, Edicioni i I