• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
Resolving Issues

Çmimet Shkencore për Gjergj Kastriotin

Çmimet Shkencore për Gjergj Kastriotin – Skënderbeun

  • Klikoni për të lexuar thirrjen për pjesëmarrje
  • Lexoni Vendim nr.24 datë 22.12.2017, “Për shpalljen e konkursit për veprat dhe botimin më të mirë shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut dhe epokës së tij”.
  • Lexoni Vendim nr.24 datë 22.12.2017, “Për shpalljen e konkursit për veprat dhe botimin më të mirë shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut dhe epokës së tij “në gjuhën angleze.
  • Lexoni Vendim nr.4 datë 03.04.2018, “Për përbërjen e jurisë së çmimeve që Akademia e Shkencave akordon për 550-vjetorin e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.
  • Lexoni Urdhër nr.14 datë 25.07.2018, Për organizimin e veprimtarisë “Mbajtje ligjëratash përuruese dhe in honorem  në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të konkursit për veprën dhe botimin më të sukseshëm shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut dhe epokës së tij”, datë 20 shtator 2018.
  • Lexoni Vendim nr.11 datë 20.09.2018, “Për shpalljen e fituesve të konkursit pë veprat dhe botimet më të mira shkencore kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut dhe epokës së tij”.
  • Klikoni për të parë të plotë aktivitetin promovues të paraqitjes së “Ceremonia për shpalljen e fituesve të konkursit pë veprat dhe botimet më të mira shkencore kushtuar Gjergj Kastriotit – Skënderbeut dhe epokës së tij