• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
Browsing Category

Konferenca

Konferencë ndërkombëtare
February 27, 2024

Konferencë ndërkombëtare

Konferencë ndërkombëtare: “Roli i mjekësisë veterinare në një përqasje shëndetësore” Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor ...
Read More
Dita e Kujtesës
February 24, 2024

Dita e Kujtesës

Dita e Kujtesës Më 27 janar Akademia e Shkencave do të mbajë veprimtarinë  “Empati në kohë rreziku: Shqiptarët dhe hebrenjtë ...
Read More
Konferenca 2020-2021
February 24, 2024

Konferenca 2020-2021

Konferenca 2020-2021 Konferencë Shkencore Qendrat e Banuara të Shqipërisë – Gjendja dhe e ardhmja (17 dhjetor, 2021) Simpozium Shkencor “Vreshtaria ...
Read More
Konferenca 2018-2019
February 23, 2024

Konferenca 2018-2019

Konferenca 2018-2019 Konferencë shkencore ndërkombëtare “Romani shqiptar, fillimi i shekullit XXI” Edicioni i pestë i Forumit Ndërkombëtar të Integrimit të ...
Read More
Konferenca 2017
February 23, 2024

Konferenca 2017

Konferenca 2017 Kongresi V-të Ndërkombëtar i Shoqatës Shqiptare të Obstetër- Gjinekologëve  Konferencën shkencore Ndërkombëtare “Risi arkeologjike nga trevat shqiptare”  Konferencën ...
Read More
Konferenca 2016
February 22, 2024

Konferenca 2016

Konferenca 2016 Forumin publik Karta e Gjelbër – rimodelimi i zhvillimit ekonomik dhe kontekstet lokale Konferenca ndërkombëtare shkencore me temë ...
Read More
Konferenca 2015
February 21, 2024

Konferenca 2015

Konferenca 2015 Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Letrat Shqipe dhe Gjuhët e Tjera të Letërsisë Akademia e Shkencave e Shqipërisë merr pjesë ...
Read More
Konferenca 2014
February 21, 2024

Konferenca 2014

Konferenca 2014 Konferenca e 8-të shkencore ndërkombëtare për bimët aromatike dhe mjekësore, e vendeve të Europës Juglindore   Konferenca shkencore ...
Read More