• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
Browsing Category

In memoriam

profesor Panajot Boga
February 28, 2024

profesor Panajot Boga

Ndahet nga jeta profesor Panajot Boga, një prej figurave themeltare të mjekësisë shqiptare Komisioni i mjekësisë i Akademisë së Shkencave ...
Read More
eruditi Moikom Zeqo
February 28, 2024

eruditi Moikom Zeqo

Ndahet nga jeta poeti, publicisti, studiuesi i trashëgimisë shpirtërore dhe materiale të popullit shqiptar, eruditi Moikom Zeqo Komisioni i përhershëm ...
Read More
akad. Petraq Petro
February 28, 2024

akad. Petraq Petro

Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme anëtari i Akademisë së Shkencave, akad. Petraq Petro Petraq Petro, anëtar i Akademisë ...
Read More
akad. Skënder Gjinushi
February 28, 2024

akad. Skënder Gjinushi

In Memoriam/ Kryetari i Akademisë së Shkencave, akad. Skënder Gjinushi: “Petraq Petro ishte një mendje aktive, krijuese dhe rikrijuese. Zgjedhja ...
Read More
prof. Artan Boriçi
February 28, 2024

prof. Artan Boriçi

Shkencëtari i talentuar, akademik i asociuar, prof. Artan Boriçi përcillet me homazhe dhe nderime nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë ...
Read More
1 2 >