Frano Prendi - themelues i arkeologjisë së periudhës së prehistorisë

Ditën e mërkurë më 23 shkurt, ora 11.00, Akademia e Shkencave, Komisioni i përhershëm i histori-arkeologjisë, në bashkëpunim me Intitutin e Arkeologjisë (ASA) do të organizojnë veprimtarinë përkujtimore “Frano Prendi – themelues i arkeologjisë së periudhës së prehistorisë”.

Veprimtaria do të mbahet me rastin e 10-vjetorit të ndarjes nga jeta.

Do të flasin: prof. Neritan Ceka, prof. Adem Bunguri, prof. asoc. Belisa Muka

Veprimtaria “Frano Prendi – themelues i arkeologjisë së periudhës së prehistorisë” do të zhvillohet me pjesëmarrje fizike dhe online në linkun:https://us02web.zoom.us/j/89905884169?pwd=TE43eitpSFNtRkk2R1ZUMDRhcjZ4UT09