• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305
Browsing Category

Jubilare

Konferencë shkencore
February 28, 2024

Konferencë shkencore

Akademia e Shkencave me Universitetin e Vlorës dhe të Gjirokastrës do të organizojnë në datat 24-25 maj “Konferencë shkencore në ...
Read More
100-vjetori i lindjes
February 28, 2024

100-vjetori i lindjes

100-vjetori i lindjes/Akademia e Shkencave do të mbajë veprimtarinë: Skënder Anamali – një themelues i arkeologjisë shqiptare Akademia e Shkencave ...
Read More
Veprimtari jubilare
February 28, 2024

Veprimtari jubilare

Akademia e Shkencave organizon një veprimtari jubilare në 210-vjetorin e lindjes dhe 140-vjetorin e vdekjes së filozofit dhe veprimtarit Hasan ...
Read More
90-vjetori i lindjes
February 28, 2024

90-vjetori i lindjes

90-vjetori i lindjes. Akademia e Shkencave organizon më 31 mars 2021, ora 11.00, konferencën jubilare kushtuar kompozitorit Pjetër Gaci Akademia ...
Read More
Akademik Bahri Beci
February 28, 2024

Akademik Bahri Beci

Akademik Bahri Beci përshëndet kryetarin e Akademisë së Shkencave dhe pjesëmarrësit në veprimtarinë jubilare për 85-vjetorin e lindjes së tij ...
Read More