Konferenca 2014

  • Konferenca e 8-të shkencore ndërkombëtare për bimët aromatike dhe mjekësore, e vendeve të Europës Juglindore

 

  • Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Parandalimi i kancerit: sfida dhe mundësi”

 

  • Konferenca shkencore ndërkombëtare “70-Vjetori i Çlirimit – ngjarje e rëndësishme kombëtare” (27 nëntor 2014)

 

  • Konferenca shkencore ndërkombëtare “Jeronim de Rada (1814-2014)

 

  • Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Development of hydrological and hydraulic study of regulation of Shkodra Lake and Buna River water regime”

 

  • Forumi Publik “Përparësi të vreshtarisë dhe të verëtarisë në Shqipëri”

 

  • Konferenca shkencore ndërkombëtare “Chemical, physical end ecotoxicological characterization and analyses of antivegetative biocides and ecological risks on both sides of the Adriatic coasts” (CARISMA)