• Shëtitorja Murat Toptani, Tiranë 1000, Albania
  • +355 4 2230305

Latest Past Events

Panairi mbarëkombëtar i botimeve akademike e shkencore

Panairi mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor, si nismë e përbashkët e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës ka këtë vit edicionin e tij të tretë. Dy edicionet e mëhershme (i pari në...