Njoftimin për mbledhjen e Asamblesë së Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, datë 29 janar 2021, në orën 11.00 ku përveç pjesëmarrësve fizikisht në sallë, do të ketë edhe mundësi për lidhje on-line me Akademikët dhe të ftuarit në këtë mbledhje.

  • Kliko për të lexuar rendin e ditës