Konferenca

Konferencë ndërkombëtare: "Roli i mjekësisë veterinare në një përqasje shëndetësore"


Dita e Kujtesës (27 janar, 2022)


 

Konferencë Shkencore Qendrat e Banuara të Shqipërisë - Gjendja dhe e ardhmja (17 dhjetor, 2021)


Rezolutë e Simpoziumit Shkencor “Vreshtaria dhe Verëtaria në Hapësirën Mbarëshqipëtare”(Tiranë, 2–4 dhjetor, 2021)


 

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën shkencore Qendrat e banuara të shqipërisë – gjendja dhe e ardhmja

 


Akademia e Shkencave më 13 tetor organizon konferencën shkencore: Migjeni dhe Dritëroi - dy shkrimtarë me vështrim nga e ardhmja

 


Konferenca Ndërkombëtare e Tendencave në Nanoteknologji (TNT2021)

 


Akademia e Shkencave më 15 korrik organizon konferencën shkencore jubilare “Papa Klementi XI dhe Shqipëria” në 300-vjetorin e ndarjes nga jeta

 


Akademia e Shkencave e Shqipërisë do të organizojë më 29 qershor, ora 11.00, konferencën shkencore in memoriam: “Akad. Petrit Gaçja, themelues dhe epinom i kardiokirurgjisë shqiptare” në 25-vjetorin e ndarjes nga jeta

 


Më 25 qershor në Akademisë së Shkencave të Shqipërisë mbahet konferenca shkencore: “Dramaturgu-poet Etëhem Haxhiademi në fokusin e trajtimeve letrare dhe gjuhësore”Konferenca Ndërkombëtare e Studimeve Albanologjike, Tiranë, 25-28 nëntor 2021

 


Konferencë ndërkombëtare "Gjeoshkenca dhe inxhinieria e tërmeteve, sfidat e Ballkanit Perëndimor", Tiranë Nëntor 2020

 


Konferenca e shumëgjuhësisë/ Shkup 2020

 


 

Dita e Kujtesës (SHOAH)/ Berat 2020

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2018 - 2019

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2017

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2016

 


 

 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2015

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2014