Çmimet “Shuteriqi”

Çmimi i parë jepet për veprën “Statutet e Shkodrës, nga gjysma e parë e shekullit XIV, me shtesat deri më 1469” me autore Lucia Nadin

Çmimet “Shuteriqi”

Kryeministri i Republikës së Bullgarisë, akademik Nikolai Denkov, pret në një takim Kryetarin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë akademik Skënder Gjinushin

Kryeministri akad. Denkov përshëndet marrëveshjen

Kryeministri i Republikës së Bullgarisë, akademik Nikolai Denkov, pret në një takim Kryetarin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë akademik Skënder Gjinushin

Nga datat 16 deri 20 tetor 2023 vjen në Tiranë edicioni i parë i Konferencës Ndërkombëtare NanoBalkan 2023

NanoBalkan 2023 Conference

Nga datat 16 deri 20 tetor 2023 vjen në Tiranë edicioni i parë i Konferencës Ndërkombëtare NanoBalkan 2023

Partnering for excellence - partnering for Europe

Tirana, 19-20 Shtator 2023

Partnering for excellence - partnering for Europe

Akad. Skënder Gjinushi: Nuk ka shkrirje,as shuarje të ASA-s, por bashkim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Konferenca për shtyp

Akad. Skënder Gjinushi: Nuk ka shkrirje,as shuarje të ASA-s, por bashkim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Nënshkruhet Memorandumit i Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë Austriake të Shkencave

Marrëveshja e bashkëpunimit

Nënshkruhet Memorandumit i Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë Austriake të Shkencave

Periodikë

 

ALBANIAN JOURNAL OF NATURAL AND TECHNICAL SCIENCES (AJNTS)

 

Kontakte:

Blerina SHKRETA

Tel: + 355 4 22 50 368/ +355 4 22 66 548

Fax; +355 4 22 30 305


2023 (1), Vol. XXVIII (57)  

 

2022 (3), Vol. XXVII (56)    2022 (2), Vol. XXVII (55)     2022 (1), Vol. XXVII (54)

 

2021 (2), Vol. XXVI (53)    2021 (1), Vol. XXVI (52)  

 

2019 (2), Vol. XXIV (49)    2019 (1), Vol. XXIV (48)

 

2018 (2), Vol. XXIII (47)    2018 (1), Vol. XXIII (46)     

 

2017 (3), Vol. XXII (45)    2017 (2), Vol. XXII (44)     2017 (1), Vol. XXII (43)

 

2016 (1), Vol. XXI (41) 2016 (2), Vol. XXI (42)     2016 (3), Vol. XXI

 

2015, Vol. XX (1)     2015, Vol. XX (2)

 

2014, Vol. XIX (1) 2014, Vol. XIX (2) 2014, Vol. XIX (3)

 

2013, Vol. XIX (1) 2013, Vol. XIX (2)

 

2012, Vol. XVIII (1) 2012, Vol. XVIII (2)

 

2011, Vol. XVII (1) 2011, Vol. XVII (2)

 

2010, Vol. XVI (1) 2010, Vol. XVI (2)

 


 

STUDIA ALBANICA

 

Kontakte:
Tel: +355 4 22 66 548

Fax: +355 4 22 30 305


 

2020, Vol. 1 2020, Vol. 2

 

2019, Vol. 1  2019, Vol. 2

 

2018, Vol. 1  2018, Vol. 2

 

2017, Vol. 1  2017, Vol. 2

 

2016, Vol. 1  2016, Vol. 2

 

2015, Vol 1  2015, Vol. 2

 

2014, Vol. 1  2014, Vol. 2  2014, Vol. 3

 

2013, Vol. 1-2

 

2012, Vol. 1  2012, Vol. 2

 

2011, Vol. 1  2011, Vol. 2

 

2010, Vol. 1  2010, Vol. 2

 

2009, Vol. 1-2

 

2008, Vol. 1  2018, Vol. 2

 

2007

 

2006

 

2005, Vol. 1  2005, Vol. 2

 

2004

 

2003

 

2002

 

2001

 

2000, Vol. 1-2

 

1995-1999