Viti 2011

 

      

 

 

 

 

Konferenca Kombëtare e Kimisë: Kimia dhe zhvillimi aktual i vendit
Viti: 2011
Faqe: 427
ISBN: 978-99956-10-41-8

      

 

 

 

Nasi, L., Aspekte të shtypjes kombëtare e politike të shqiptarëve në Kosovë 1981-1986
Viti: 2011
Faqe: 183
ISBN: 978-99943-1-699-1

      

 

 

 

Baçe, Apollon; Meksi, Aleksandër; Riza, Emin, Berati: historia dhe arkitektura (botimi II)
Viti: 2011
Faqe: 285
ISBN: 978-99956-10-55-5