Njoftim për mbledhje asambleje

 

Njoftim për mbajtjen e mbledhjes së Asamblesë së Akademisë së Shkencave, datë 31.03.2020, ora 11.00, në sallën "Aleks BUDA", me këtë rend dite:

 

1. Paraqitja e kandidaturave dhe votimi për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të ASH-së, si: akademikë të asociuar, akademikë.

2. Paraqitja e kandidaturave dhe votimi për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të ASH-së, si: anëtarë të jashtëm.

3. Paraqitja e kandidaturave dhe votimi për avancim në titull, nga akademikë të asociuar në akademikë.

Klikoni për të lexuar më shumë