Akad. Skënder Gjinushi: Nuk ka shkrirje,as shuarje të ASA-s, por bashkim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Konferenca për shtyp

Akad. Skënder Gjinushi: Nuk ka shkrirje,as shuarje të ASA-s, por bashkim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Nënshkruhet Memorandumit i Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë Austriake të Shkencave

Marrëveshja e bashkëpunimit

Nënshkruhet Memorandumit i Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë Austriake të Shkencave

Konferencë jubilare në nderim të 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit

10 nëntor 2022, ora 10.00, në "Tirana International Hotel"

Konferencë jubilare në nderim të 50-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit

50-VJETORI I THEMELIMIT TË AKADEMISË SË SHKENCAVE TË SHQIPËRISË

1972 - 10 tetor - 2022

50-VJETORI I THEMELIMIT TË AKADEMISË SË SHKENCAVE TË SHQIPËRISË

Konferenca Ndërkombëtare e Trendeve në Nanoteknologji

2022 TNT nanoBalkan

Konferenca Ndërkombëtare e Trendeve në Nanoteknologji

COVID -19: TË SËMURËT AKTIVË NË SHQIPËRI ASHTU SI NË GJERMANI, ZVICËR E AUSTRI PO ZVOGËLOHEN

 

Siç është bërë e njohur edhe nga buletinet tona,prej disa ditësh, në Shqipëri numri i të sëmurëve aktivë (të pashëruar ende), ulet çdo ditë, ashtu si në Gjermani,Zvicër e Austri. Grafiqet e mëposhtme të marra nga Worldometer ilustrojnë këtë fakt: të katër kurbat e të semurëve aktivë në këto shtete kanë filluar uljen (apo perkuljen në zbritje),ditet e fundit.