Lexo Vendim Nr.14: “Për krijimin e Akademisë së të Rinjve pranë Akademisë së Shkencave dhe mbështetjen e studiuesve të rinj", datë 7 qershor 2017

 

flafKliko Vendim Nr.14: “Për krijimin e Akademisë së të Rinjve pranë Akademisë së Shkencave dhe mbështetjen e studiuesve të rinj", datë 7 qershor 2017 në gjuhën angleze.

 Akad RinjveAkad RinjveAkad Rinjve