Konferenca

 

Lexoni Programin e Konferencës Shkencore "Pandemia dhe rimëkëmbja: strategjitë e përballjes dhe pritshmëritë e zhvillimit", Tiranë Shkurt 2021

 


Lexoni: Konferencë ndërkombëtare "Gjeoshkenca dhe inxhinieria e tërmeteve, sfidat e Ballkanit Perëndimor", Tiranë Nëntor 2020

 


Lexoni: Konferenca e shumëgjuhësisë/ Shkup 2020


 

Lexoni: Dita e Kujtesës (SHOAH)/ Berat 2020

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2018 - 2019

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2017

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2016

 


 

 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2015

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2014