In memoriam

 

2021

 

 

Petraq Petro

 

Lexo: Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme anëtari i Akademisë së Shkencave, akad. Petraq Petro


 

2020

 

 

Moikom Zeqo

 

Lexo: Ndahet nga jeta poeti, publicisti, studiuesi i trashëgimisë shpirtërore dhe materiale të popullit shqiptar, eruditi Moikom Zeqo


 

 

Panajot Boga

 

Lexo: Ndahet nga jeta profesor Panajot Boga, një prej figurave themeltare të mjekësisë shqiptare


 

Maks Velo

 

Lexo: Ndahet nga jeta Maks Velo!


 

 

Gudar Beqiraj

 

Lexo: Ndërroi jetë në mënyrë të papritur akademiku Gudar Beqiraj

 

Lexo: Ngushëllimet për humbjen e akademikut Gudar Beqiraj (1948-2020)


 

 

Agron Fico

 

Lexo: Ndërron jetë studiuesi i njohur Agron Fico, "profesori që u mësoi shqip kinezëve dhe amerikanëve"