Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Promovime

 

  1. Lexoni: Promovim i kolanës prej 10 vëllimesh me burime dokumentare për qëndresën arbërore në shekullin e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut

  2. Lexoni: Dita e albanologjisë në Kinë - Përurime botimesh dhe projektesh

  3. Lexoni: Promovimi i librit “Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë”

  4. Lexoni: Promovimi i librit “Dardania – Kërkime dhe Studime Arkeologjike”

  5. Lexoni: Promovimi i librit “Pasuritë ujore të Shqipërisë”

  6. Lexoni: Promovimi i librit “Migrimi i varfërisë”

  7. Lexoni: Promovimi i librit “Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II”

  8. Lexoni: Përurim i disa monografive të akad. as. E. Pingulit dhe me bashkautorë

  9. Lexoni: Përurim i tre botime shkencore në mjediset e Fakultetit Gjeologji-Miniera të Universitetit Politeknik të Tiranës

  10. Lexoni: Përurim i tre monografive shkencore në fushën e gjeoshkencave

  11. Lexoni: Përurimi i librit tё akad. Bardhyl Golemi, “Njeriu elektromagnetik, nё njё mjedis elektromagnetik”