Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

9 Nëntor 2015-Konferencë Shkencore Ndërkombëtare

 

Konferencë Shkencore Ndërkombëtare "Letrat Shqipe dhe Gjuhët e Tjera të Letërsisë".

 

Studiues të ftuar: F. Altimari, S. Hamiti, T. Jochalas, R. Qosja, M.Mandala, E. Miracco etj.

 

Klikoni për të lexuar programin e plotë dhe ftesën.