Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

12-15 tetor, konferenca shkencore ndërkombëtare: “ Earth Observation, Open Science 2.0”


Nga data 12-15 tetor, pranë Agjencisë Europiane Hapsinore në ESRIN, Frascati, Italy,u mbajt konferenca shkencore nderkombëtare me titull: “ Earth Observation, Open Science 2.0”, ku Akademia e Shkencave e Shqipërisë u prezantua me studimin “Ndryshimet e fundit mjedisore në Shqipëri nëpërmjet imazheve satelitore (remote sensing)” me autorë Akad. Neki Frashëri, Akad. Gudar Beqiraj dhe Akad. Salvator Bushati.


Lexoni prezantimin e plotë...