Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Deklaratë

Akademia e Shkencave e Shqipërisë përshëndet vendimin e Këshillit Bashkiak të qytetit muze të Gjirokastrës të datës 26 shtator 2015, pjese e "World Heritage List"-UNESCO, për ta kthyer në Muze shtëpinë ku ka lindur Ismail Kadare, shkrimtar i madh shqiptar dhe botëror, personalitet i shquar i kulturës shqiptare, anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe i Akademisë Franceze, laureat i shumë çmimeve letrare ndërkombëtare i përkthyer në dhjetra gjuhë të botës.
Akademia e Shkencave e Shqipërisë shpreh gadishmërinë e saj për të dhënë gjithë ndihmesën e vet për realizimin muzeal të këtij projekti madhor kombëtar.

Tiranë më, 30 shtator 2015Ismail Kadare, shtepia.jpg


ismail kadare.jpg