Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferenca 2014

 

  1. Lexoni: Konferenca e 8-të shkencore ndërkombëtare për bimët aromatike dhe mjekësore, e vendeve të Europës Juglindore

 

  1. Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Parandalimi i kancerit: sfida dhe mundësi”

 

  1. Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare “70-Vjetori i Çlirimit – ngjarje e rëndësishme kombëtare” (27 nëntor 2014)

 

  1. Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare “Jeronim de Rada (1814-2014)

 

  1. Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Development of hydrological and hydraulic study of regulation of Shkodra Lake and Buna River water regime”

 

  1. Lexoni: Forumi Publik “Përparësi të vreshtarisë dhe të verëtarisë në Shqipëri”

 

  1. Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare “Chemical, physical end ecotoxicological characterization and analyses of antivegetative biocides and ecological risks on both sides of the Adriatic coasts” (CARISMA)