Konferenca shkencore: “A. Z. Çajupi midis të shkuarës dhe të ardhshmes”

Hits: 8350

 

Konferenca shkencore: “A. Z. Çajupi midis të shkuarës dhe të ardhshmes” (me rastin e 85-vjetorit të vdekjes), u organizua në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, më 13 korrik 2015. Referimet shkencore në këtë konferencë ishin rezultat i një leximi të ri të veprës së Çajupit, duke hedhur dritë në rolin e këtij shkrimtari për modernizimin e letrave shqipe.