Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferenca shkencore: “A. Z. Çajupi midis të shkuarës dhe të ardhshmes”

 

Konferenca shkencore: “A. Z. Çajupi midis të shkuarës dhe të ardhshmes” (me rastin e 85-vjetorit të vdekjes), u organizua në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar, më 13 korrik 2015. Referimet shkencore në këtë konferencë ishin rezultat i një leximi të ri të veprës së Çajupit, duke hedhur dritë në rolin e këtij shkrimtari për modernizimin e letrave shqipe.