EAGE-2020

 

European Association of Geophysicists and Engineers (EAGE) organizon konferencën: "Near Surface Geoscience" Conference & Exhibition që do të mbahet nga data 7 -11 Dhjetor 2020, në Amsterdam, Hollandë.


Në këtë konference thirren të marrin pjesë, kërkues shkencorë, specialistë dhe studentë të fushave të tokës.


Më shumë informacion gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://eage.eventsair.com/near-surface-geoscience-2020/