REAGIMI SHKENCOR KUNDER COVID19

Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike miraton kandidaturat për titujt “akademik” dhe “akademik i asociuar” të ASH-së

Sekretari Shkencor

 

 

 

 Sekretar Shkencor

 Akademik Shaban Sinani

 

CV e Sekretarit Shkencor të Akademisë së Shkencave