Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Promovime


  1. Lexoni: Promovimi i librit “Dardania – Kërkime dhe Studime Arkeologjike”


  2. Lexoni: Promovimi i librit “Pasuritë ujore të Shqipërisë”


  3. Lexoni: Promovimi i librit “Migrimi i varfërisë”


  4. Lexoni: Promovimi i librit “Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II”  5. Lexoni: Përurim i disa monografive të akad. as. E. Pingulit dhe me bashkautorë


  6. Lexoni: Përurim i tre botime shkencore në mjediset e Fakultetit Gjeologji-Miniera të Universitetit Politeknik të Tiranës


  7. Lexoni: Përurim i tre monografive shkencore në fushën e gjeoshkencave


  8. Lexoni: Përurimi i librit tё akad. Bardhyl Golemi, “Njeriu elektromagnetik, nё njё mjedis elektromagnetik”