Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

50-vjetori i krijimit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë

 

Foto ceremoniale nga takimi i Presidentit të Republikës së Maqedonisë z. Ivanov, me përfaqësuesit e akademive të shkencave të Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Bosnjë-Hercegovinës, Serbisë, Kroacisë , Sllovenisë, Hungarisë, Austrisë, Çekisë, Sllovakisë, ALLEA etj, të ftuar në jubileun e 50-të të krijimit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë.

 

Sekretari shkencor i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, akademìk Vasil S. Tole përshëndet aktivitetin me rastin e 50-vjetorit të krijimit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë, Shkup, 9 tetor 2017. Lexoni të plotë. 

http://www.president.mk/mk/2011-06-17-09-55-07/2011-09-03-11-36-59/4587.html