Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Konferenca

 

  1. Lexoni: Konferencën shkencore ndërkombëtare “Kanceri i Qafës së Mitrës: parandalimi, diagnostikimi dhe trajtimi i tij“

  2. Lexoni: Konferenca ndërkombëtare shkencore me temë “Këshillimi Shkencor” dhe mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Rrjetit Botëror të Akademive të Shkencave (InterAcademy Partnership, IAP)

  3. Lexoni: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare "Letrat Shqipe dhe Gjuhët e Tjera të Letërsisë"

  4. Lexoni: Akademia e Shkencave e Shqipërisë merr pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare me titull: “ Earth Observation, Open Science 2.0"

  5. Lexoni: Akademi Solemne Dhimitër Shuteriqi 100-vjetori i lindjes

  6. Lexoni: Konferenca e përbashket shkencore mbi Ballkanin Perëndimor

 

 1. Lexoni: Konferenca e Këshillit Ndërakademik të Europës Juglindore

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2014