Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

 

Thirrje për Grante Kërkimore - nga Akademia Austriake e Shkencave


Akademia Austriake e Shkencave (OEAW) ka kënaqësinë t’ju njoftojë lancimin e Programit të Përbashkët për Ekselencë në Shkencat Natyrore dhe Shkencat Humane (Joint Excellence in Science and Humanities - JESH).


Për informacion të detajuar në lidhje me thirrjen dhe të gjitha dokumentet relevante, lutemi të konsultoheni me faqen tonë të internetit: https://stipendien.oeaw.ac.at/en/stipendien/jesh/jesh-application/


Afati i fundit për aplikim është 2 korrik 2018.


JESH është një program i Akademisë Austriake të Shkencave që u ofron shkencëtarëve nga vende të caktuara mundësinë për të vendosur kontakte të reja ndërkombëtare në nivelin më të lartë, pa kufizime, lidhur me fushat e kërkimit. Në këtë thirrje, Programi i Përbashkët për Ekselencë u adresohet Shkencëtarëve të Rinj që kanë përfunduar doktoratën e tyre në 10 vitet e fundit.


Vizitat kërkimore do të jenë nga dy muaj deri gjashtë muaj.