Lexo Vendim Nr.14: “Për krijimin e Akademisë së të Rinjve pranë Akademisë së Shkencave dhe mbështetjen e studiuesve të rinj", datë 7 qershor 2017


flafKliko Vendim Nr.14: “Për krijimin e Akademisë së të Rinjve pranë Akademisë së Shkencave dhe mbështetjen e studiuesve të rinj", datë 7 qershor 2017 në gjuhën angleze.
Akad RinjveAkad RinjveAkad Rinjve