Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferencë shtypi

 

Juria e ngritur për vlerësimin e prurjeve shkencore në përgjigje të thirrjes publike për pjesëmarrje në konkursin për veprën më të suksesshme monografike kushtuar Gjergj Kastriotit-Skënderbeut botuar prej fillimit të shekullit XXI nga autorë vendës e të huaj ka marrë vendimin për veprat dhe autorët e nominuar.

 

Për të informuar bashkësinë shkencore dhe gjithë të interesuarit, kryetari i jurisë, përbërja e së cilës është ndërkombëtare, prof. dr. Pëllumb Xhufi, si dhe kryetarja e Seksionit të Shkencave Shoqërore dhe Albanologjike akad. Floresha Dado, do të paraqiten para gazetarëve në një konferencë shtypi, në sallën "Libri Akademik", nesër, 10 korrik 2018, ora 11.00.

 

Seksioni i Shkencave Shoqërore dhe Albanologjike