Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

PROMOVIMI I BOTIMIT “ATLASI I FLORËS I SHQIPËRISË”

 

PROMOVIMI I BOTIMIT “ATLASI I FLORËS I SHQIPËRISË”

me autor akademik prof. dr. Jani Vangjeli


Pas daljes në dritë të vëllimit të parë të veprës “Atlasi i florës së Shqipërisë” me autor akademik prof. dr. Jani Vangjelin, botuar në gjuhën shqipe nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë dhe në gjuhën angleze nga shtëpia botuese "Koeltz Botanical Books" në Gjermani, Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike organizoi më 6 nëntor promovimin e tij në një auditor të mbushur me kërkues shkencorë, pedagogë, specialistë në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit etj.


Lexo të plotë