Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Fondacioni Shkencor i Ballkanit Perëndimor

 

Krerët e shteteve dhe qeverive të mbledhur në Samitin e Triestes kanë pranuar propozimin e Akademive të Shkencave të vendeve të Ballkanit Perendimor për të themeluar "Fondacionin Shkencor të Ballkanit Perëndimor", në mbështetje të shkencëtarëve të rinj, si një institucion ndërkombëtar me qendër në Trieste.


Emri i akademikut tonë CABEJ është vendosur për të gjithë ata shkencëtarë të rinj që do të fitojnë grant në shkencat shoqërore dhe humanitare. Granti tjetër mban emrin e shkencëtarit TESLA.