Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

18 maj 2017k, Koncert me krijimtarinē muzikore të akademikut Vasil S. Tole

 

"Koncert me vepra të muzikës së dhomës me krijimtarinë e akademikut Vasil S. Tole. Nē Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Prishtinë 18 maj 2017, ora 19. 00".

Lexo më shumë.