Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Kronikë e transmetuar nga RTSH datë 21 shkurt 2018 - Një hap përpara drejt reformimit të akademisëKronikë e transmetuar nga Top Channel Reformimi - Akademia e Shkencave ngre grupin e punësKronikë e transmetuar nga Ora News-Prezantohet projekligji për Akademinë e Shkencave, rol këshillues dhe promovuesKronikë e transmetuar nga RTV KLAN, 21 shkurt 2018-Gati projektligji i ri për Akademinë e Shkencave