Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Dhënie e medaljes “Nderi i Akademisë” për prof.dr. Kiço Negovani


Më 1 tetor 2014, Seksioni i shkencave natyrore dhe teknike i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, në bashkëpunim me shoqatën e Ndërtuesve, organizoi një veprimtari shkencore në sallën “Aleks Buda” të ASH, me rastin e 65-vjetorit të krijimit të ndërrmarjes “Hidro-Elektro” (të themeluar më 1 tetor 1949). Në këtë aktivitet morën pjesë studiues, projektues dhe ndërtues të veprave hidroenergjetike të realizuara në Shqipëri.
Në përfundim, kryetari i Akademisë së Shkencave, akad. Muzafer Korkuti, i dha prof.dr. Kiço Negovani medaljen “Nderi i Akademisë”, me motivacionin:
“Për kontributin e shquar në fushën e arsimit dhe edukimit të shumë brezave të studentëve e specialistëve. Për veprimtarinë e tij si studiues, projektues e zbatues i veprave madhore në fushën e inxhinierisë së ndërtimit në Shqipëri”.


Kliko për të parë posterin...