Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Dhënie e medaljes “Nderi i Akademisë” për dr. Emin Mysliu


Akademia e Shkencave në përputhje me misionin e saj, vazhdon të vlerësojë figurat e shquara shqiptare që kanë dhënë kontribut në fushën e shkencës, teknologjisë dhe arsimit. Më 18 prill 2014 në Akademinë e Shkencave u zhvillua Takimi shkencor me temë “Nderim për figura të shquara në fushën e inxhinierive të veprave të mëdha energjitike të nivelit ndërkombëtar”. Në këtë takim, dr. Emin Musliu u vlerësua me dhënien e medaljes “Nderi i Akademisë” me motivacionin: “Për kontributin e shquar në studimet, projektimet dhe zbatimin e veprave madhore të hidrocentraleve të niveleve europiane në Shqipëri”