Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Presidenti i ALLEAs përshëndet Akademinë e të Rinjve të Shqipërisë

 

Presidenti i ALLEAs (Rrjetit te Akademive Europiane të Shkencave), Prof. Gunter Stock, përshëndet Akademinë e të Rinjve të Shqipërisë


Të nderuar kolegë,


Ju faleminderit shumë për ftesën tuaj për t'u bashkuar me ju në konferencën tuaj të parë në 4 Dhjetor, ku për fat të keq e pata të pamundur të merrja pjesë.

Sidoqoftë, dëshiroja t’ju shkruaj dhe t'ju përgëzoj për këtë arritje dhe ta inkurajoj punën tuaj.

Akademitë tona në të gjithë Evropën përfitojnë jashtëzakonisht shumë nga kontributi i akademive përkatëse të të rinjve. Krijimi i kushteve për kërkuesit e rinj për t'u lidhur me një mënyrë ndërdisiplinore, është me rëndësi për të arritur sisteme të forta shkencore me rezultate të konsiderueshme. ALLEA shpesh përfiton nga ekspertiza e akademikëve nga akademitë e të rinjve, pikërisht për pikëpamjet unike të tyre. Ne do të ishim të kënaqur të koordinojmë dhe lehtësojmë shkëmbimet me akademi të tjera të të rinjve, nëse dëshironi.


Prandaj, përgëzoj iniciativën tuaj dhe ju uroj më të mirën në të ardhmen.


Me respekt
Günter Stock
President i ALLEAs