Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

18 maj 2017k, Koncert me krijimtarinē muzikore të akademikut Vasil S. Tole

 

"Koncert me vepra të muzikës së dhomës me krijimtarinë e akademikut Vasil S. Tole. Nē Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Prishtinë 18 maj 2017, ora 19. 00".

Lexo më shumë.