Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Mbledhje e jashtëzakonshme

 

Këshilli Ekzekutiv i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë u mblodh më datë 13 korrik 2019, dhe vendosi që më datë 19 korrik 2019,ora 11.00 të bëhet mbledhja e jashtëzakonshme e Asamblesë së Akademisë.

 

Lexoni njoftimin e plotë.