18 maj 2017k, Koncert me krijimtarinē muzikore të akademikut Vasil S. Tole

 

"Koncert me vepra të muzikës së dhomës me krijimtarinë e akademikut Vasil S. Tole. Nē Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Prishtinë 18 maj 2017, ora 19. 00".

Lexo më shumë.