Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Çmimet Shkencore për Gjergj Kastriotin – Skënderbeun

 

 


Klikoni
 
për të lexuar thirrjen për pjesëmarrje

 

Lexoni Vendim nr.24 datë 22.12.2017, "Për shpalljen e konkursit për veprat dhe botimin më të mirë shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut dhe epokës së tij".

 

Lexoni Vendim nr.24 datë 22.12.2017, "Për shpalljen e konkursit për veprat dhe botimin më të mirë shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut dhe epokës së tij "në gjuhën angleze.


Lexoni Vendim nr.4 datë 03.04.2018, "Për p
ërbërjen e jurisë së çmimeve që Akademia e Shkencave akordon për 550-vjetorin e Gjergj Kastriotit - Skënderbeut.


Lexoni Urdhër nr.14 datë 25.07.2018, Për organizimin e veprimtaris
ë "Mbajtje ligjëratash përuruese dhe in honorem  në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të konkursit për veprën dhe botimin më të sukseshëm shkencor kushtuar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut dhe epokës së tij", datë 20 shtator 2018.


Lexoni Vendim nr.11 datë 20.09.2018, "Për shpalljen e fituesve t
ë konkursit pë veprat dhe botimet më të mira shkencore kushtuar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut dhe epokës së tij".

 

 


Klikoni për të parë të plotë aktivitetin promovues të paraqitjes së "Ceremonia për shpalljen e fituesve të konkursit pë veprat dhe botimet më të mira shkencore kushtuar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut dhe epokës së tij