Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Akademia e Shkencave e Shqipërisë

 

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni III, Viti 2018

 

 

 

S'afërmi  ceremonia e çmimeve shkencore 2018. Ndiqni spotin

 

Lexoni Kalendari i Ligjëratave të të Nominuarve për Çmimet Shkencore 2018

 

Lexoni Vendim nr.6, datë 8 maj 2019 "Për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare 2018, që akordohen nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë"

Lexoni më shumë të nominuarve.

 

Lexoni Vendim nr.5, datë 24 prill 2019 "Për shpalljen e listës së pjesëmarrësve në konkursin për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018"

 

Lexoni Propozim Kandidature "Për çmimin e Karrierës Akademike 2018".

 

Lexoni Ngrihet Juria e Çmimeve Shkencore 2018

 

Lexoni Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018.

  

Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit

 

Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë

 

Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë