Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Ceremonia e dhënies së Çmimit Shkencor për Gjergj Kastriotin – Skënderbeun

20 shtator 2018 - U zhvillua ceremonia e dhënies së Çmimit Shkencor për Gjergj Kastriotin – Skënderbeun dhe epokën e tij, veprës më të mirë shkencore nga autorë shqiptarë dhe autorë të huaj, në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.


Fituese e çmimit pë veprën më të mirë shkencore dhe/ose dokumentare kushtuar figurës së Gjergj Kastriotit - Skënderbeut, shkruar
nga autorë shqiptarë, është vepra:

“Skënderbeu – një histori politike” me autor  Aurel Plasari.

 

 

Fituese e çmimit pë veprën më të mirë shkencore dhe/ose dokumentare kushtuar figurës së Gjergj Kastriotit - Skënderbeut, shkruar nga autorë të huaj, është vepra:

“Shqipëria e rigjetur” me autor Lucia Nadin.